miercuri, 22 iunie 2016

Masina ta poate avea un nou look prin colantare

Vopsirea unui autoturism se dovedeste a fi o adevarata bataie de cap pentru majoritatea soferilor intrucat procedura este una destul de costisitoare si este nevoie de cateva zile pana cand vopseaua sa se usuce si sa se prezinte in cele mai bune conditii. Ca solutie la aceasta problema, soferii pot apela la o firma de colantari auto, intrucat folierea masinilor reprezinta o idee foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere.

Accesibilitate

Vopsirea integrala a unui autoturism poate sa depaseasca 5.000 de lei, in timp ce colantarea presupune circa 1.000 de lei. In plus, clientii pot lasa masina la service dimineata si in cateva ore este gata, in functie de dimensiunile acesteia.

Flexibilitate

Exista o gama larga de culori din care se poate alege, pentru ca soferii sa fie multumiti de modul in care isi personalizeaza autoturismele, de la nuante metalizate, la cele mate sau perlate, cele din urma fiind foarte populare in ziua de azi. De asemenea, grosimea autocolantului folosit variaza in functie de preferinte, iar cele mai groase vor fi si cele mai rezistente, care au o durata de viata de cativa ani. Cele mai multe firme de colantari auto ofera garantie timp de minim 12 luni.

Protectie

Folia folosita nu aduce prejudicii vopselei originale, ci are mai de graba un rol protector, aceasta fiind pastrata in cele mai bune conditii. In plus, defolierea este o procedura usor de efectuat, care insa trebuie efectuata de catre un specialist cu ajutorul unor instrumente speciale.


Exista si autocolant transparent care se aplica peste vopsea cu rolul de a o proteja impotriva condiitilor meteo nefavorabile sau pietricelelor de pe drumuri, la aceasta optiune apeland in special proprietarii autoturismelor scumpe. De asemenea, ori de cate ori se intampla ca masina sa fie zgaraiata, este suficienta inlocuirea foliei aferenta elementului respectiv, fiind o procedura usor de efectuat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu