vineri, 14 octombrie 2016

De unde cumparam rochii si fustite ieftine

De cele mai multe ori mamicile de fete opteaza pentru rochite sau fustite, mai ales atunci cand vremea de afara este calduroasa. Fiind practice, dar si mereu in trend, aceste piese vestimentare pot fi purtate la diferite evenimente sau ziua la o plimbare in parc. Insa chiar daca a venit sezonul rece, puteti opta in continuare pentru rochii si fustite bebelusi, in combinatie cu o pereche de ciorapei mai grosi.

Culori

In ceea ce priveste gama de culori, Yolka va propune in categoria de rochii si fustite bebelusi o paleta larga de nuante potrivite fiecaror gusturi sau preferinte. In 2016 culorile alese de cei mai multi dintre parinti pentru copii au fost: roz, rosu, bej, alb, argintiu sau purpuriu. De asemenea, modelele la mare cautare au fost cele cu imprimeuri florale, etnice, geometrice, cu animalute sau cu buline.

Fuste sau rochii de printesa

Cu toate ca nu par, astfel de modele de articole vestimentare sunt extrem de comode, iar fetitele dumneavoastra se vor simti ca niste personaje de basm. Majoritatea parintilor opteaza pentru  aceste croieli mai ales atunci cand se pregatesc de un eveniment precum botezul, nunta, zile onomastice etc. Culorile preferate sunt bineinteles albul si rozul pal, insa mai nou, din ce in ce mai multe persoane aleg bulinele sau imprimeurile florale delicate. Este importanta calitatea materialului si modul in care este executata deoarece astfel de rochite si fustite cer o atentie deosebita.

Fuste sau rochii plisate

Modelul plisat este un alt tip de croiala indragit de parinti, ce a luat cu asalt moda anului 2016 in ceea ce priveste categoria rochii si fustite bebelusi. In special pentru sezonul rece, aceste piese vestimentare sunt ideale deoarece sunt lejere si pot fi purtate cu ciorapei sau colanti. Daca optati pentru un astfel de model, culorile in voga sunt gri, roz, albastru inchis si negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu